Sola Taxi

Sola Taxi ble allerede etablert i 1952 og har dermed over 60 år erfaring i taxi bransjen. Selskap holder til på Nord-Jæren i Rogaland og har adressen Solakrossvegen 1, 4097 Sola. De var det første taxiselskapet på Sola og het den gang Sola drosjesentral BA. Navnet på selskapet ble endret til Sola Taxi i 2010. Selskapet er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året, så uansett når du måtte ønske taxi er alltid Sola Taxi åpent.

Sola Taxi leier sentralbordtjenester av selskapet Rogaland Taxi AS. Alle bilene er utstyrt med topp moderne utstyr som OTT kommunikasjonssystemer som er basert på GPS løsninger. Dette vil si at de vil kunne finne fram til ditt destinasjonssted uten noen problem. Du trenger kun å si hvor du skal og på et blunk til du være på fremme. Sentralen har rundt 44 biler som er fordelt på ordinære hovedløyver, reservebiler og spesialbiler for rullestolbrukere eller annen transport.

Bestilling

Sola Taxi gjør det enkelt å bestille taxi siden de har flere måter å gjøre dette på. Taxi turer kan bestilles på telefonnummer 51 65 04 44. Turer kan også bestilles på nett men da må du registrere en brukerprofil og logge inn. I tillegg til de nevnte alternativene kan turer bestilles på appen Taxifix. Selskapet jobber hardt for å gi god service og ved forhåndsbestilte turer vil de alltid være der til bestilt tidspunkt.

Sola Taxi er et selskap som fokuserer på å tilby akkurat det kunden vil ha. Om du skal reise med dyr, barnevogn, sykkel eller små barn ordner de dette. Skal du reise med noe av dette må det forhåndsbestilles. Selskapet tilbyr ikke bare personbiler men også stasjonsvogner, 5-8 manns busser som i tillegg er tilpasset rullestoler og annen transport. Ringer du Sola Taxi på forhånd vil de gå langt for å hjelpe deg med din tur.

Takster

Som alle andre taxi selskap finnes det ulike takster basert på hvilke dager og tidspunkt du ønsker taxi. For en personbil som tar 1-4 passasjerer er startaksten mandag til fredag fra kl. 06 til kl. 18 på 32 kroner, det vil deretter påløpe 16,50 kroner per kjørte kilometer. Fra kl. 18 til 24 mandag til fredag samt lørdager og søndager er startprisen på 38,20 kroner i tillegg kommer det 19,80 kr per kjørte kilometer.

Natt-taksten går fra 00:00 til 06:00 og har en starttakst på 39,40 kroner. På natten koster det i tillegg 20,60 kroner per kjørte kilometer. I høytider og på helligdager er starttaksten på 41,60 kroner og det er 21,50 per kjørte kilometer. Det finnes også egne takster for biler for 5-6 personer,7-8 personer og 9-11 personer. Takstene ligger lett synlig på hjemmesiden til Sola Taxi, det er derfor enkelt å regne ut pris på taxiturer.

Betalingsmuligheter

Det er flere måter å betale din taxi tur på hos Sola Taxi. Du kan betale med alle de kjente nasjonale og internasjonale kredittkortene og med kontanter. Om du ønsker å betale med kredittkort anbefaler selskapet at du gir beskjed til sjåføren før turen starter slik sjåføren kan dra kortet for å sjekke kortets gyldighet. Når turen avsluttes skrives det ut en kvittering som kunden må signere på å leverer tilbake til sjåføren.

I tillegg til kredittkort og kontanter kan du også benytte deg av Sola Taxi sitt kundekort/kundenummer. Dette kundekortet kan du få som bedriftskunde. Kundekortet er en grei løsning for firma som tar mye taxi da du slipper å betale for hver gang. Turene samles opp og du får en faktura hver 14. dag. På denne fakturaen vil det stå spesifikasjon av bruker, dato og klokkeslett. Dette er en god løsning for firma med stort kjørebehov.

Kontakt

Sola taxi er opptatt av god service og strekker seg langt for å tilfredsstille sine kunder. De er opptatt av at kundene skal kunne kontakte til alle døgnets tider og har derfor flere måter de kan nås på. Har du noen spørsmål kan de kontaktes på telefonnummer 51 65 04 44 eller de kan nås på e-post adressen post@sola-taxi.no. Du kan også ta turen innom sentralen på Solakrossen om du lurer på noe eller ønsker en tur.

Konklusjon

Sola Taxi er et selskap som har vært i bransjen i over 60 år og har dermed brei erfaring. De ønsker å tilfredsstille kundene uansett hvilket behov de har og har derfor flere løsninger for din tur. Enten du er en liten eller stor familie tilbyr selskapet biler akkurat for deg. De firbente ønskes også velkommen av Sola Taxi. De kan kontaktes 24 timer i døgnet og har flere kanaler de kan kontaktes på.

Leave a Comment