Stavanger Taxi

Stavanger Taxi har lang erfaring i bransjen og er byens eldste taxiselskap. Selskapet ble etablert i 1915 og de har dermed drevet i over 100 år. Stavanger Taxi er et aksjeselskap og hver løyvehaver som er tilsluttet sentralen eier en aksje. Sentralen har omlag 170 løyver som er fordelt på hovedløyver, reserveløyver og større busser. Stavanger Taxi holder til på Geitastova 14 i Stavanger. De er åpent 24 timer i døgnet og du kan dermed bestille din reise når du vil.

Alle bilene til taxiselskapet er utstyrt med OTT-kommunikasjonssystemer basert på GPS løsninger. OTT står for Oslo taxi trafikk og er et av de beste trafikkstyringssystemene som tilbys per i dag. Det kobles mellom telefonsentralen noe som gjør at turene formidles så raskt som tilnærmet mulig. Bilene til selskapet overvåkes av satellittsystemer det vil da alltid tildeles en tur til den bilen som er nærmest kunden. Stavanger Taxi har som mål å levere tjenester etter verdiene sikkerhet, kvalitet, service og respekt.

Bestilling

Stavanger Taxi tilbyr flere måter å bestille taxi på. Du kan ringe de enkelt på telefonnummer 51 90 90 90 hele døgnet. Om du har dårlig tid og vil bestille raskt kan du spør om å få satt opp automatisk telefonbestilling neste gang du kontakter kundesenteret. Da knytter de en avtale til telefonnummeret, da vil du kunne bestille taxi neste gang bare ved å bruke nummertastene på telefonen din – enklere får du det ikke.

I tillegg til dette kan du enkelt bestille taxi via appen Taxifix. På denne appen kan du bestille bil med en til fire passasjerer. Å bestille tur kan du også gjøre via hjemmesidene deres, men du må være innlogget for å kunne gjøre dette. Hos Stavanger Taxi kan du alltid forhåndsbestille tur. Da vil en taxi stå utenfor hjemmet ditt til angitt tidspunkt. Du kan lett avbestille taxi tur, men dette må skje minst 30 minutter før hentetidspunkt.

Priser

Alle turene hos Stavanger Taxi begynner med en startpris. Total pris vil være startpris + antall kilometer + hvor mange minutter du kjører. I tillegg kan det komme forskjellige tillegg basert på tidspunkt du bestiller turene. Det vil også komme tillegg når det kreves større bil eller spesialbil. Kveldstillegget gjelder fra kl. 18:00 – 24:00, helgetillegget fra 06:00 – 24:00 og nattillegget fra 24:00 – 06;00. Høytidstillegg gjelder påske, pinse, jul- og nyttårsaften fra kl. 12:00 til kl. 14:00 påfølgende da, offentlige høytidsdager fra 00:00 – 24:00.

Skal du ta taxi til flyplassen vil det komme en ekstra avgift på 15 kroner. Det vil også komme et bymiljøpakke tillegg på fem kroner. Det er enkelt å finne prisene til Stavanger Taxi på deres hjemmesider. I tillegg har de en egen priskalkulator hvor du kan regne ut din reise. Dette gjør du ved å til og fra adresse i bestillingsvinduet og klikker på taxi nå, da vil du få beregnet ca. pris på din tur.

Bedriftskunde

Stavanger Taxi tilbyr nettbrettet Taxifix til sine bedriftskunder. Dette forenkler bestillingsprosessen. Er du en bedrift som bestiller taxi på vegne av kunder og gjester så er Taxifix nettbrett det perfekte verktøy. Dette kan komme til god nytte i for eksempel resepsjonen på et hotell. Gjesten bestiller taxi ved å taste inn mobilnummeret sitt. Det vil da komme en SMS til gjesten med bekreftelse på at drosjen er på vei og med løyvenummer til drosjen.

Stavanger Taxi tilbyr Taxicard. Dette er et kredittkort som er spesielt rettet til næringslivet. Bruker ditt firma mye drosje er dette kortet perfekt for din bedrift. Ved å bruke kortet får du en faktura hver 14. dag. Fakturaen er spesifisert med bruker, dato/klokkeslett, beløp og tur fra/til. Det kan legges opp til at brukeren betaler en liten egenandel og tar resten med kredittkortet. Det er også mulig å opprette firmakonto uten kort, turen må da bestilles via kundesenter.

Kontakt oss

Taxiturer kan bestilles 24 timer i døgnet enten på telefon, via hjemmesidene eller holdeplass. Har du noen spørsmål så kan Stavanger Taxi nås på e-post adressen post@stavangertaxi.no. Stavanger Taxi setter pris på all tilbakemelding og ønsker å bli bedre hele tiden. Ønsker du å gi de en tilbakemelding enten det er ris eller ros kan du sende de en e-post på adressen opplevelse@stavanger-taxi.no. Du vil da få et saksnummer og vil bli kontaktet av en av deres saksbehandlere.

Oppsummering

Stavanger Taxi er Stavanger sitt eldste taxiselskapet med over 100 års erfaring. De har toppmoderne utstyr til bilene noe som gjør at du vil få en bil raskest mulig. De vil ta deg til destinasjonen på et blunk. Det er enkelt å bestille taxi da de tilbyr mange alternativer som blant annet telefon, app og via hjemmesiden deres. Stavanger Taxi har kunden i fokus og ønsker hele tiden å bli bedre. De har fokus på sikkerhet, kvalitet, service og respekt.

Leave a Comment