Taxi i Norge

På denne nettsiden finner du informasjon om både kontaktinformasjon, takster og annen informasjon om å ta taxi i Norge. Taxi er et transportmiddel hvor du leier bil med sjåfør for en bestemt distanse, eller i et avtalt tidsrom. Taxi er hovedsakelig nyttig fordi tjenesten tilpasses kunden, og dermed gir mer frihet. Når du tar taxi slipper du å tenke på busstider, eller på å finne parkeringsplass til bilen. Du bli hentet der du befinner deg, og satt av der du ønsker.

Når du skal forflytte deg er det nettopp friheten som gjør taxi så populært blant alternativene du har å velge mellom. Det er svært viktig for veldig mange at det kan tilpasses sin egen timeplan i en hektisk hverdag, og da er taxi et veldig godt alternativ. Hvis du skal ut å reise er det også veldig mye lettere med taxi enn å dra med seg både koffert og sekk til flyet eller toget.

Takster

På nettsiden finner du en egen side for takster, her kan du se hvilke priser som gjelder til forskjellige tidsrom. Taksttabellen som ligger tilgjengelig gjelder for 1 til 8 personer, og under der det står antall vil du kunne se antall personer til de forskjellige takstene. Det er et veldig nyttig hjelpemiddel når du skal planlegge en reise, enten med flere personer eller alene, slik at du kan få et bilde av hva turen vil koste.

Under takster finner du også noe informasjon om betalingsmåtene som de benytter, dette er også veldig nyttig informasjon å ha på forhånd. Det er en stor fordel at du enkelt kan gå inn på denne nettsiden og se de forskjellige takstene før du slår inn telefonnummeret og bestiller. Informasjonen om takstene ligger lett tilgjengelig, er oversiktlig og lett å forstå. Er du en som ønsker å ha full oversikt før du drar, så finner du alt du trenger på denne nettsiden.

Takstreglement

Under punktet takstreglement finner du lover og regler rundt takstene. Her kan du for eksempel ta en titt dersom det er noe du lurer på, så er det mulig du finner svaret på det du lurer på her. Det er en stor fordel å kunne finne denne type informasjon så lett tilgjengelig på nettsiden, da det ofte er mange som har den type spørsmål som du finner svaret på under denne tittelen på nettsiden.

Du finner blant annet informasjon om bestilling av ByTaxi via Mivai APP hvor du kan velge å betale for turen via Mivai APP eller i bil gjennom vanlige betalingssystemer. Det ligger også informasjon om når taksameteret startes ved bestilling eller forhåndsbestilling. Du finner informasjon om takst ved bagasje, ved bestilling av drosje med ekstrautstyr og maxitaxi. Under dette punktet finner du svar på det meste, det er oversiktlig og lett å finne fram til på nettsiden.

ByTaxi AS

Det var høsten 2007 at ByTaxi AS ble etablert, og siden den gang har de jobbet hardt for å bli best i sin bransje. ByTaxi fokuserer på gode kundeopplevelser og på å levere god kvalitet på både sjåfører og på sine biler. ByTaxi ønsker å gjøre det bedre enn sine konkurrenter, både på kvalitet og service, og det krever positivitet og målrettet jobbing. Kundene er veldig viktig, og derfor tar ByTaxi kundene på alvor.

Når du trykker på kontakt oss finner du kontaktinformasjon til ByTaxi AS. Du finner informasjon om hvor du skal rette henvendelsen din ut i fra hva den gjelder. Der ligger det telefonnummer til daglig leder og til kundeservice både hvis du ringer fra Norge og hvis du ringer fra utlandet. Ønsker du å ta kontakt på e-post finner du også denne informasjonen her. Du finner all den informasjonen du trenger hvis du skal komme i kontakt med ByTaxi AS.

Drosjereguleringen

Under tittelen drosjeregulering finner du forskjellige lover og regler. Når du trykker på en av de får du opp enda mer informasjon om den du har trykket på. Her kan du blant annet finne informasjon om uniformsreglement, og når du trykker på den for å få opp mer informasjon kan du se hvilke effekter ByTaxi sin uniform består av. Det er regler og lover som er mer rettet mot drosjen og sjåføren, enn det du finner under takstreglement.

Innhold på nettsiden

Her finner du alt du trenger å vite om både regler, priser og kontaktinformasjon. Det er en stor fordel å kunne finne lover og regler på nettsiden, og her kan du finne svar på alle spørsmålene dine. Det kan også være nyttig å titte gjennom før du skal ut på tur, slik at du er klar over hva som er tillatt og ikke. Det er en innholdsrik og informativ nettside, og forhåpentligvis vil den hjelpe deg med valg av taxi!

Leave a Comment